“De laatste dagen van Jo Snoep”

Deze expositie gaat over de laatste dagen van de verzetsstrijder Leo Snoep.         Vanuit de “Stichting Struikelstenen in Muziek” kreeg ik de vraag om een foto te maken over de geschiedenis achter de struikelsteen gelegen voor het huis aan De La Sablonierekade nummer 5 in Kampen.  Dit verhaal was zo groots en indrukwekkend dat het een serie werd.  Op donderdag 4 mei 11.00-21.30 en vrijdag 5 mei: 11.00 – 17.00 uur is deze bijzondere tentoonstelling te bezichtigen. “De La Sablonierekade 3 in Kampen.    

sedotto art in store

Expositie – Le Curve di Dio

Tijdens de Kunstlijn Haarlem 2022 exposeert Ursula bij de Italiaanse herenmodezaak Sedotto. Sedotto is gevestigd in het leukste winkelstraatje van Haarlem. Het thema van deze expositie is “Le Curve di Dio”, oftewel de rondingen van God. De expositie vertelt een verhaal over vrouwelijkheid, devotie, vergiffenis en geloof. 

Buro Stiel

Expositie – Buro Stiel Architecten

Tijdens Vestingval Elburg exposeert Ursula van de Bunte bij Buro Stiel Architecten. In dit bijzondere pand komt het werk prachtig tot uiting. In de ontvangstruimte is een gedeelte van de serie “De Honderd van Rooyackers” te zien. In het trappenhuis de serie “Pandemic” en boven in de vergaderruimte hangen de werken uit de serie “Het Hondenkabinet”.

https://youtu.be/FDJN64-pS_0

Interieur route

Tijdens de interieur route georganiseerd door Van Huis Uit Styling en advies, exposeert Ursula in het koetshuis van huize Klarenbeek in Doornspijk.

PLASTIC VEGETABLES

PLASTIC VEGETABLES is a photographic series based on the medium STILL LIFE, but in this case garnished with packaged vegetables. The series is based on the way of working painted still lifes in the 17th century. As an extra, the still life is combined with the old objects, in collaboration with packaged vegetables. When you walk into a supermarket, most probably don't even notice that almost every vegetable is wrapped in cellophane or plastic. We have become accustomed to fruit and vegetables that are too beautiful. This wrapping culture and beautification cult are, in my opinion, completely superfluous.

en_USEnglish